Espressoare de cafea De Longhi Leave a comment

Desi produc o gama larga de electrocasnice, in Romania, De Longhi este cunoscut pentru gama de espressoare de cafea.

Espressoarele automate sunt foarte usor de folosit si ne ofera cafea si diverse tipuri de bauturi cu lapte, doar cu o simpla apasare de buton. Prospetimea boabelor de cafea se mentine, rezultand o cafea de cea mai buna calitate. Cu espressoarele de cafea complet automate De Longhi, ai toate tipurile de bauturi preferate, poti seta cu usurinta taria, intensitatea aromei si temperatura cafelei sau iti poti crea propria reteta. In topul celor mai bune espressoare de cafea se afla Espressorul De Longhi PrimaDonna.

Espressoarele manuale va permit crearea unui espresso perfect cu doza potrivita de cafea. Pentru prepararea cafelei preferate va trebui sa asezati manual cafeaua in aparat si puteti chiar regla presiunea aburului.

Aparate de cafea Combi va ofera posibilitatea sa alegeti cafea macinata sau capsule pad, usor de folosit. Prin spumarea manuala a laptelui, puteti obtine densitatea perfecta a spumei, pentru bautura cu lapte preferata. Infuzarea lenta permite mai mult contact cu cafeaua macinata si o extractie mai buna a aromei si a cafeinei.

Daca ai nevoie de componente sau piese de schimb pentru espressorul tau, intra pe https://www.omag.ro , introduci codul de pe aparat in bara de cautare, ca in imaginea de mai jos:

 

 

Comanda se poate face online, pe site-ul: www.omag.ro sau cu ajutorul asistentei telefonice, la numarul de telefon: 0728283130.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *