Cum indentificam corect modelul exact al unui aragaz ZANUSSI Leave a comment

Ca orice aparat,aragazele au o perioada de functionare,factorii care influenteaza perioada de viata a acestora sunt modul de utilizare, in timp anumite componente se pot deteriora, acest lucru fiind usor reparat prin comandarea si inlocuirii modulului defect.

Primul pas pentru a putea comanda piesa defecta,in cazul unei eventuale defectiuni este indentificarea modelului exact.Acest lucru o puteti face si dumneavoastra acasa, pe spatele aparatului veti gasi o eticheta cu informatii de service.

How do I find my model code / Product number (PNC)? | Progress

Dupa ce ati indentificat codul de service „prod.No” intrati pe www.electroservgrup.ro sau www.omag.ro inserati codul de service gasit in bara de cautare a site-ului.

Dupa aceea va vor aparea piesele si accesoriile originale si compatibile cu modelul cautat. Indentificati piesa respectiva spre exemplul nostru, arzatorul de cuptor , il adaugati in cos,completati pasii comenzi si o lansati, ulterior veti fi contactati pentru a confirma comanda dvs in prezenta personalului calificat din cadrul site-ului.

Acest set de pasi se poate folosii pe ambele site-uri,atat www.electroservgrup.ro cat si www.omag.ro , in cazul in care intampinati dificultati in a indentifica modelul aparatului sau piesa de care aveti nevoie,aveti asistenta telefonica

( 0728 28 31 30) din partea site-urilor pe tot parcursul zilei intre orele 09:00-18:00

Pentru mai multe informatii,puteti vizualiza formularul de contact de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *