Cum indentificam corect modelul exact al unui aragaz ZANUSSI Leave a comment

Ca orice aparat,aragazele au o perioada de functionare,factorii care influenteaza perioada de viata a acestora sunt modul de utilizare, in timp anumite componente se pot deteriora, acest lucru fiind usor reparat prin comandarea si inlocuirii modulului defect.

Primul pas pentru a putea comanda piesa defecta,in cazul unei eventuale defectiuni este indentificarea modelului exact.Acest lucru o puteti face si dumneavoastra acasa, pe spatele aparatului veti gasi o eticheta cu informatii de service.

How do I find my model code / Product number (PNC)? | Progress

Dupa ce ati indentificat codul de service “prod.No” intrati pe www.electroservgrup.ro sau www.omag.ro inserati codul de service gasit in bara de cautare a site-ului.

Dupa aceea va vor aparea piesele si accesoriile originale si compatibile cu modelul cautat. Indentificati piesa respectiva spre exemplul nostru, arzatorul de cuptor , il adaugati in cos,completati pasii comenzi si o lansati, ulterior veti fi contactati pentru a confirma comanda dvs in prezenta personalului calificat din cadrul site-ului.

Acest set de pasi se poate folosii pe ambele site-uri,atat www.electroservgrup.ro cat si www.omag.ro , in cazul in care intampinati dificultati in a indentifica modelul aparatului sau piesa de care aveti nevoie,aveti asistenta telefonica

( 0728 28 31 30) din partea site-urilor pe tot parcursul zilei intre orele 09:00-18:00

Pentru mai multe informatii,puteti vizualiza formularul de contact de mai jos.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *