Politica de retur

Modalitatea de returnare a produselor

Următorul aspect face referire doar la persoanele fizice conform legislației în vigoare: clientul are dreptul de a returna orice produs în termen de 14 zile de la recepția acestuia și poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. În ambele cazuri, valoarea în bani returnată sau produsul înlocuit se referă strict la costul produselor, exclusiv taxele de expediție.

Plata transportului aferentă produsului returnat, respectiv cea aferentă produsului trimis pentru înlocuire îi revine clientului.

La retur sunt acceptate doar produsele care respectă întocmai forma în care ele au fost livrate, însoțite de factura de achiziție.

Nu se admit la retur:

– produse care au fost desfăcute;
– produse care au fost testate/utilizate;
– produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori șterse;
– produse achiziționate de la alte magazine;
– produse neînsoțite de documentele ce dovedesc achiziția (factură sau bon fiscal).

Pentru a returna unul sau mai multe produse:

– completează formularul de retur de mai jos și așteaptă să te contactăm;
– dacă îndeplinești condițiile de retur, vom trimite curierul să ridice produsele de la tine și îți vom transmite numărul AWB prin e-mail;
– ambalează produsele corespunzător, pentru ca acestea să fie ferite de șocuri ce pot apărea în timpul transportului. Produsele care ajung retur în formă necorespunzătoare, datorată ambalării defectuoase, nu vor putea beneficia de garanția returnării.

După ce vom recepționa coletul tău, te vom contacta pentru a procesa returul produsulelor. În cazul înlocuirii cu un alt produs, acesta va fi expediat în cel mai scurt timp posibil (în măsura în care este disponibil în stoc). Rambursarea contravalorii produselor va fi făcută în termen de maxim 14 de zile de la recepționarea returului.