Termeni și condiții

Ultima modificare 30.03.2020.

Cum cumpar – Magazinul omag.ro iti ofera posibilitatea sa cumperi produsele de care ai nevoie fie prin comanda telefonica, fie prin completarea formularului de comanda online.
Comanda online – alegeti produsul sau produsele pe care doriti sa le comandati, adaugati-le in cos si finalizati comanda. Odata ajunsi in cosul de cumparaturi, veti avea intreaga lista cu produse comandate, pretul, cantitatea (care poate fi modificata in cazul in care doriti) si posibilitatea sa alegeti adresa unde sa se livreze produsele.Facturarea comenzii se poate face fi pe persoana fizica fie persoana juridica. Este necesara completarea tuturor campurilor cu datele dumneavoastra pentru intocmirea corecta a facturii fiscale. Inainte de a plasa comanda, trebuie sa cititi cu atentia lista de termeni si conditii, utilizarea acestui site implica acceptarea acestora. Pentru comenzile online, magazinul nostru este deschis Non-Stop, asadar va asteptam sa ne vizitati la orice ora din zi sau din noapte. Comenzile dumneavoastra ajung la noi indiferent de ora la care au fost trimise.
Comanda telefonica – Toti cei care vor sa apeleze la comenzile telefonice, au la dispozitie numarul de telefon 0728 28 31 30 si pot efectua astfel de comanzi de Luni pana Vineri intre orele 09:00 – 18:00.
Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Daniel Voinea, la adresa de e-mail office@electroservgrup.ro.
Cum platescDOCUMENTE / METODE DE PLATA / MODIFICARE SI TVA
La livrare, produsele vor fi insotite de urmatoarele documente:
– factura in original
– chitanta in original sau bonul fiscal (dupa caz)
– certificatul de garantie (dupa caz)In cazul comenzilor livrare prin curierat rapid factura nu va fi insotita de chitanta, documentele de plata vor fi emise de firma de curierat rapid care efectueaza livrarea.

METODE DE PLATA ACCEPTATE

-Plata Ramburs: Se face la livrare curierului.

-Plata in avans: Se face la finalizarea comenzii prin virement bancar in contul cu Nr. RO51 BTRL RONC RT03 1704 1202 deschis la sucursala Alexandria.

-Plata online cu cardul: Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul NETOPIA mobilPay , iar Electroserv Grup nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

Modificarea unei comenzi se realizeaza in aceeasi zi cu lansarea comenzii, telefonic sau prin e-mail. Operatorii nostri vor anula comanda initiala a dumneavoastra si astfel veti putea lansa o noua comanda.

Unele produse isi pot schimba ambalajul, inainte ca noi sa facem modificarile de imagine din cadrul site-ului dar produsul ramane neschimbat din punct de vedere al compozitiei, calitatii si greutatii. Toate preturile afisate contin TVA.

Informatii livrare

In urma lansarii comenzii dumneavoastra veti primi, in cel mai scurt timp, un e-mail de confirmare. Livrarea produselor comandate se face in termen de 2 – 4 zile lucratoare. Livrarea comenzii se face de catre un curier, direct la usa dumneavoastra. In ziua livrarii, veti fi contactat telefonic penrtu a stabili ora la care doriti sa se efectueze livrarea.

Important: livrarea produselor este asigurata in limita stocurilor disponibile in depozitul nostru sau al furnizorului.

Suma care va trebui platita de catre dumneavoastra va fi achitata direct la firma de curierat si va include:
– valoarea produselor comandate (valoarea facturata)

– taxa de livrare de 28,00 RON

COMENZILE PRIMITE DIN ALTE TARI
In acest moment omag.ro nu livreaza comenzi in afara teritoriului tarii, ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente si multumim pentru intelegere! 

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare aveti dreptul de a returna produsele comandate din magazinul nostru in termen de 14 zile calendaristice, daca produsele in cauza au fost comandate de catre dumneavoastra, in calitate de persoana fizica.

Important: Toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre dumneavoastra iar rambursarea contravalorii produsului/elor se va face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere. Coletele ajunse la noi cu ramburs nu vor fi ridicate.

La omag.ro puteti returna orice produs, in termenul stipulat anterior, daca acesta indeplineste urmatoarele conditii:

-In cazul in care a fost folosit produsul poate fi returnat daca nu este deterioarat;

-In cazul in care produsul face parte din categoria filtre (ex. Filtre de apa, filtre de aspirator, filtre de scame, etc.) produsul va fi returnat doar daca produsul nu a fost folosit;

Odata cu produsul se vor returna toate documentele insotitoare asa cum au fost trimise de omag.ro.

Pentru a returna produsele ne puteti anunta telefonic la 0728 28 31 30  sau prin email la contact@electroservgrup.ro, specificand numarul comenzii pentru care doriti sa faceti returul. Optional puteti completa formualrul de retur.

Termeni si conditii

1.       Preambul

Siteul www.omag.ro este proprietatrea SC Electroserv Grup SRL, inregistrata in Teleorman, mun. Rosiorii de Vede, str. Zavoiului, nr.5 Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document. Avand in vedere acestea si pentru folosirea, in cele mai bune conditii a site-ului omag.ro se recomanda citirea completa a documentului.

S.C. Electroserv Grup SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor ce urmeaza fara notificare. Cea mai recenta versiune a acestui document va fi publicata in cadrul acestei pagini in cazul in care va suferi modificari.

2.       Elemente Definitorii

a.       Cumparator – persoana fizica sau juridica ce emite o Comanda.

b.       Vanzator – societatea comerciala Electroserv Grup SRL, cu sediul in mun. Rosiorii de Vede  str. Zavoiului, nr.5, jud. Teleorman, inregistrat cu nr J34/133/2012, Cod unic de inregistrare RO29967876

c.        Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

d.       Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

e.       Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

 

3.       Documente Contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul omag.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
c. Termeni si conditii

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

4. Extinderea Obligatiilor Vanzatorului

a. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;
b. Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

5.       Politica de Confidentialitate

Electroserv Grup SRL  este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personala cu numarul de inregistrare 28048.

Electroserv Grup SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Electroserv Grup SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Electroserv Grup SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contac@electroservgrup.ro

Electroserv Grup SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul omag.ro sunt transmise pe cale electronica, Electroserv Grup SRL  nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Electroserv Grup va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre Electroserv Grup SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Electroserv Grup SRL, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. Electroserv Grup SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Electroserv Grup SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

·dreptul de a cere, in mod gratuit, Electroserv Grup sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale,

·dreptul de a cere, in mod gratuit, Electroserv Grup sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

·dreptul de a cere Electroserv Grup sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

·dreptul de a cere Electroserv Grup SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@electroservgrup.ro. Site-ul omag.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

6.       Termene, Penalitati

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.
In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare. Pentru produsele ce nu se afla in stoc termenul de livrare poate fi de maxim 6 saptamani.

7.       Facturare, Plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

8. Riscuri si responsabilitati

a. Livrare
Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat rapid.
b. Transport – Ambalare
In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

9.    Acceptarea Contractului

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate

10.    Garantii

Toate produsele comercializate de catre site-ul omag.ro beneficiaza de conditii de garantia legala de conformitate si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
In cazul produselor vandute si livrate de omag.ro, certificatele de garantie sunt emise fie de producator fie de catre furnizor.

11.    Transferul Proprietatii

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

12.    Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

13.    Forta Majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

14 Legea aplicabila

Prezentul document este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

15. Alte Prevederi

Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest document inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

Contact

Pentru eventuale nelamuriri nu ezitati sa ne contactati