Livrare si costuri

Informatii livrare

In urma lansarii comenzii dumneavoastra veti primi, in cel mai scurt timp, un e-mail de confirmare. Livrarea produselor comandate se face in termen de 2 – 4 zile lucratoare. Livrarea comenzii se face de catre un curier, direct la usa dumneavoastra. In ziua livrarii, veti fi contactat telefonic penrtu a stabili ora la care doriti sa se efectueze livrarea.

Important: livrarea produselor este asigurata in limita stocurilor disponibile in depozitul nostru sau al furnizorului.

Suma care va trebui platita de catre dumneavoastra va fi achitata direct la firma de curierat si va include:
– valoarea produselor comandate (valoarea facturata)

– taxa de livrare de 28,00 RON

COMENZILE PRIMITE DIN ALTE TARI
In acest moment omag.ro nu livreaza comenzi in afara teritoriului tarii, ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente si multumim pentru intelegere!

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare aveti dreptul de a returna produsele comandate din magazinul nostru in termen de 14 zile calendaristice, daca produsele in cauza au fost comandate de catre dumneavoastra, in calitate de persoana fizica.

Important: Toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre dumneavoastra iar rambursarea contravalorii produsului/elor se va face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere. Atentie! Coletele ajunse la noi cu ramburs nu vor fi ridicate.

La omag.ro puteti returna orice produs, in termenul stipulat anterior, daca acesta indeplineste urmatoarele conditii:

-In cazul in care a fost folosit produsul poate fi returnat daca nu este deterioarat;

-In cazul in care produsul face parte din categoria filtre (ex. Filtre de apa, filtre de aspirator, filtre de scame, etc.) produsul va fi returnat doar daca produsul nu a fost folosit;

Odata cu produsul se vor returna toate documentele insotitoare asa cum au fost trimise de omag.ro.

Pentru a returna produsele ne puteti anunta telefonic la 0728 28 31 30  sau prin email la info@omag.ro, specificand numarul comenzii pentru care doriti sa faceti returul.